Nyhetsbrev BRF Isbrytaren juni 2014

 

 

Information till de boende i BRF isbrytaren 31

 

Årsstämma

Den 14 Maj genomfördes föreningens årliga stämma. Det var 13 medlemmar som deltog på stämman. Ingrid har valt att avgå från styrelsen och vi vill passa på att tacka för allt engagemang och klokhet som du bidragit med under din tid i styrelsen. Styrelsen fick 3 nya medlemmar i form av Anna Wikman, Pontus Ahl och Jarl Sigurdsson.

Ny styrelse – Den sittande styrelsen fram till föreningsstämman 2015 är enligt följande:

Ordförande: Sara Lönnberg

Vice Ordförande: Sofia Mångberg

Sekreterare: Sousan Bayat

Vice Värd: Pontus Ahl

Kassör: Jarl Sigurdsson

Ledarmot: Thomas Gille och Anna Wikman

Valberedning: Jenny-Ann Ruhlander och Peter Andersson

Våra kontaktuppgifter finns i entrén och på vår webbsida. De första månaderna som sittande styrelse kommer vi sätta oss in i våra roller och planera för det kommande året.

Trädgård – vi har en fantastiskt grön trädgård där gräset växer så det knakar. Så vi behöver allas hjälp under sommaren att klippa gräset. Det finns redskap på första vädringsbalkongen. Och våra nyplanterade växter behöver också vatten då och då så om ni ser att det är dags att vattna hjälp gärna till med det.

 

Avgift på Autogiro – För dig som vill ha hyran på autogiro kan du nu fylla i formuläret som finns på hemsidan och skicka till ISS.

Problem med låset? – vår garanti på våra säkerhetsdörrar går snart ut så om du fortsatt har problem med låset behöver du kontakta styrelsen omgående.

Stäng grinden – för att slippa att obehöriga kommer in på vår gård behöver vi allas hjälp med att stänga grinden efter oss.

Avslutningsvis – styrelsen vill önska er alla en skön sommar!

Med vänliga hälsningar

Sara Lönnberg för Styrelsen Isbrytaren 31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

brf Isbrytaren 31, organisationsnummer: 716421-9607, e-post: styrelsen@isbrytaren.se